Entry: MASSE NYTT! Tuesday, September 22, 2009Ojojoj, tiden FLYR!!!
Klarer ikke henge med i svingene lengre - lange dager, korte helger, liten tid til alt man vil og alt annet spiser tid som om det var sukkertøy..

For å si det mildt: hverdagen er snudd på hodet! Og - det er igrunnen veldig gøy!!!

Etter år med sykdom som har hindret meg i alt er nå kroppen snill og grei, hodet følger med og livet er herlig!
Jeg har begynt med fulltidsstudier igjen og det er innmari spennende! Har fått masterprosjektet mitt i boks, skal begynne å skrive etter jul.
Så nå blir det kreftforskning på denne jenta gitt! Kunne vel ikke blitt bedre! Gleder meg til å begynne og til å bygge en karriere i et system jeg virkelig føler gjør mye godt!

Lillehjertet er begynt i barnehagen, og etter en veldig stri begynnelse er det nå en blid og glad liten gutt som kommer om morgenen og en veldig sliten, men fremdeles glad, liten gutt vi henter med oss hjem om ettermiddagen! Han får skryt for at han er så flink og forstår mye, spiser godt og er en snill og god gutt!:):)
Her fra første dagen i bhg, på plassen sin:

Og - strikkeproduksjonen har vært igang selvom tiden forsvinner mellom fingrene..
Barnehageklær har blitt produsert på kveldstid, og her kommer det som er laget til nå!

Brun ullbukse:

Strikket i restegarn (babyull)
Oppskriften finner du her: hos Garnstudio

Stripete barnehage genser:

Genseren er strikket i restegarn i Lanett (rester etter "fisketeppet" som jeg har gitt opp..)
Har brukt en oppskrift fra Garnstudio, samme som jeg har strikket før.

Her er en bestefarstrøye fra Nøstebarn ferdigstrikket, og etter et lengre knappeproblem, bestemte jeg meg igår for å bruke disse.. De er ikke så blanke og lyse i rl, men er prikker "inni" knappen. Tror det blir bra!

Og her er lillehjertet på vei i barnehagen i morges! I nystrikket heldress fra Nøstebarn som farmoren har strikket til han! Er han ikke fiiiiiin!?!?

Og - på pinnene vokser det nå en jakke i Smart (til lillehjertet seff...)
Og etter det skal det strikkes pitte-pittesmå babyklær - for jeg blir tante til en liten Fredrik i februar, og han må jo selvfølgelig få litt godt vinterstrikkBig Smile

   3 comments

Brit-Elin
March 3, 2010   01:54 PM PST
 
her er det lenge siden jeg har vært! Nydelig liten gutt du har da og kjempefin dress :)) ønsker deg en fin fin onsdag :))
Anette
September 25, 2009   07:52 PM PDT
 
Så flink du er!
Masse fint du har laga =)

Herleg liten gutt du har.
Jorunn
September 23, 2009   12:13 PM PDT
 
Så søøøt han er! Dressen var nydelig, og det var genserne også :) Skulle ønske jeg hadde ork til å sette meg ned og lære og strikke jeg også... Håper dere får tid til litt kos inniblant alle stressedagene :) Utrolig godt å høre at du er igang igjen med studiene, det må være en fantastisk følelse!!

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments