Entry: Hjemmelaget vognpose!! Thursday, December 04, 2008Jeg har sydd!! For første gang i mitt liv, på min knøttlille symaskin som tidligere er brukt til scrapping.. Men, så fikk jeg et snev av galskap og fant ut at vi trengte en gøyal vognpose - og DEN kunne jo mor selv, med de enorme sykunnskapene, sy...

Med godt mot og en sovende Lillemann (altså ro noen timer på kveldstid) - satte jeg igang med saks, stoffer, glidelås og andre redskaper!

Nyvasket og klippet bomullsstoff og fleecestoff

Dyne som skal være inni - ferdig klippet:

Kant til snor:

Glidelåsen er i - sydd riktig vei og alt *fnis*

Strykemerke fast:

Og VIPS - (altså... den vipsen er litt underdrevet, for det tok igrunnen litt tid - særlig når man bruker 40min på å fundere hvordan glidelåsen må syes inn i stoffet for å komme ut riktig vei samtidig som man løper inn og ut av soverommet for å få småen til å sove videre...) - så er en herlig vognpose ferdig (og som du ser så var ikke det videre sove-forsøket særlig vellykket, for småen sto opp igjen akkurat i tide for å prøve det nye vidunderet:


Ligger oppi her og ser på reklame på tv'n jeg - midt på natta...

Og posen passer perfekt i vogna!! Og den er nyyydelig myk og god og varm! Den har blitt prøvd i kalde København forrige uke - og selv i bare ullbody og strømpebukse var småen vaaaaaaarm og god når vi tok han opp etter timesvis av labbing (mens vi voksne frøys oss blå):

   7 comments

Bred 11s For Sale
April 26, 2013   05:41 AM PDT
 
Jordan 11 Breds 2012 fit me like a glove, and they breathe wonderfully. Getting all kinds of compliments on them, everyone likes them. Very good purchase.
Jordan Bred 11s 2012
April 26, 2013   05:38 AM PDT
 
This Air Jordan 11 Bred 2012 is the best basketball shoes show I have ever owned and this is my third one. Not only do I use it for playing basketball, I use it for tennis on the hard courts because it is lower to the ground than other running shoes and it still has good shock absorption and stabilization.
Stine og veslegullet
September 1, 2011   08:20 PM PDT
 
åh, den var jo bare kjempefin!
marion
February 15, 2009   05:52 PM PST
 
Kjempe fin vognpose! Kunne ha tengt meg en sånn til min på snart 1 år:D
Ronille
December 19, 2008   11:13 AM PST
 
Innom for å ønske deg god helg, benytter samtidig anledningen å ønsker deg ei God Jul. Du store verden så flink du er å sy, den posen var knall fin.
Klem fra Ronille
turvid
December 6, 2008   08:25 PM PST
 
Så fin vognposen ble, og for en yndig modell.
Gita
December 5, 2008   11:19 AM PST
 
Vilken fantastisk vognpose du har sytt! Du är ju jätteduktig! Om du har en mer detaljerad beskrivning med lite mått och så vidare, så vill jag absolut ha den. jag skulle så gärna vilja prova att sy en.

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments